Oplossingen

Eerste hulp bij crashes

Heeft uw PC er geen zin meer in of ligt uw website er compleet uit? Dan is het van groot belang dat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Lees meer

Taalfouten opsporen

Taalfouten op uw website komen erg onprofessioneel over. Het kan nooit kwaad om hier even een professional naar te laten kijken om vervelende kritiek vanuit uw klantenkring voor te zijn.

Lees meer

Debuggen

Begint je website traag te worden of duurt het uitdraaien van een export nu wel erg lang sinds je klantenkring is gegroeid? Laat even de boel doorlichten om te kijken waar er wellicht verbeteringen tebehalen zijn.

Lees meer

Aanpassingen

Logo vernieuwen

Laat uw klanten zien dat u een innovatief bedrijf bent door continu kleine verbeteringen te brengen. Om de zoveel tijd uw logo een opfrisbeurt geven hoort hier bij.

Lees meer

Tekstuele aanpassingen

Is de inhoud van uw website niet meer up to date? Wilt u bepaalde teksten, foto's of contactgegevens even aanpassen? Geen probleem! Dit kan snel even aangepast worden.

Lees meer

Website updaten

Gebruikt u een CMS en heeft u alle plugins of modules wel geupdate? Maakt u nog steeds gebruik van de meest recente versie van uw webtechniek? Om veiligheid en een goede werking te garanderen is dit wel belangrijk

Lees meer

Maatwerk

Nieuwsbrieven

Wilt u uw klanten eens verrassen met een aantrekkelijke nieuwsbrief om hun op de hoogte te brengen van een nieuwe service die u biedt? Een mooi opgemaakte nieuwsbrief doet wonderen.

Lees meer

White labels

Heeft u partners aangetrokken die uw product graag voor u willen verkopen, maar dan wel in hun eigen stijl? U kunt uw webstie ook in een ander uiterlijk aanbieden voor dit doel.

Lees meer

Bedrijfs video

Wilt u de gebruikers van uw applicatie tegemoet komen om hen in plaats van een handleideing een duidelijke instructievideo aan te bieden?

Lees meer

Implementaties

Social media

Wilt u dat uw personeel en uw doelgroep  ge├źngageerd meedoen een betrokken zijn bij uw bedrijf? Zoek ze dan op het social media platform waar ze zich begeven. 

Lees meer

Thema's

Wilt u een nieuw design graag laten omzetten naar een thema , zodat uw website erin weergegeven kan worden? Laat dan een thema maken.

Lees meer

SEO

Verkeer naar uw website begint bij goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Hiervoor is het belangrijk dat u een goede SEO strategie heeft.

Lees meer